Training, coaching, scrum

Clip richt zich op het begeleiden van teams om resultaatgericht en agile te werken. Daarnaast houdt het zich bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van workshops en trainingen over onderwerpen als communicatie, samenwerking, projectmanagement en train de trainer. Clip werkt graag met flexibele, wendbare organisaties en jonge, slimme professionals. Doordat Clip voor veel verschillende organisaties werkte, kent het de dynamiek binnen teams en projecten.

Gaby Agsteribbe

Gaby Agsteribbe is een enthousiaste, creatieve en resultaatgerichte scrum master, trainer en teamcoach. Hij begeleidde in de afgelopen jaren vele teams om resultaatgericht en agile te werken. Gaby houdt van flexibele, wendbare organisaties en werkt graag met jonge, slimme professionals. Doordat hij voor veel verschillende organisaties werkte, kent hij de dynamiek binnen teams en projecten.

Gaby is sterk in communiceren, zowel naar het management als naar uitvoerende professionals. Hij kan snel schakelen tussen verschillende communicatiestijlen en weet, door een goede balans tussen inhoud en relatie, zowel resultaat te bereiken als de verhouding met anderen te verstevigen.

Contact

Clip Trainingen
Pijlkruidstraat 18
2215 GD Voorhout
Telefoon: 06-11130570
E-mail: info@cliptrainingen.nl